Projektni portfolio - BCRCD

Projekt - Moje vrijeme

Cilj projekta je ojačati provedbene kapacitete organizacija civilnog društva za provođenje programa aktivnog starenja i povećanje kvalitete života umirovljenika na području Bjelovarsko-bilogorske županije.

Projektom će biti obuhvaćeno minimalno 250 umirovljenika s područja Bjelovarsko-bilogorske županije koji će u projektnim aktivnostima moći sudjelovati potpuno besplatno. Projektom će se doprinijeti stvaranju pozitivnog okruženja za uključivanje umirovljenika u zajednicu. To će se postići organiziranjem raznih društvenih i rekreativnih aktivnosti koje su pomno odabrane i prilagođene sudionicima istih, a predviđeno je više od 700 aktivnosti. Neke od aktivnosti su nordijsko hodanje, pikado, stolni tenis, rekreacijski ples, viseća kuglana te razne druge kreativne radionice.

Aktivnosti će se održavati na području Bjelovara i Daruvara.

U Daruvaru će to biti u dnevnom boravku „Kutak za trenutak“ u ulici Stjepana Radića 7. Aktivnosti u Daruvaru održavat će se uz prisutnost voditeljice dnevnog boravka Brankice Mlinarić. Prostor će korisnicima biti dostupan osam sati dnevno tijekom radnih dana u vremenu od 8:00 do 16:00 sati.

O projektu Moje vrijeme saznaj više na sljedećoj stranici: https://bcrcd.hr/moje-vrijeme/

  • Godina : 2020.
  • Nositelj : BCRCD
  • Financiran od : Europski socijalni fond
  • Vrijednost projekta : 1.595.364,06HRK
© Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva / Sva prava pridržana.
Povratak na vrh
hrCroatian