Projektni portfolio - BCRCD

Ako ti je važno voljeti ono što radiš - kod nas je to moguće

Spusti se niz stranicu

Posao u BCRCD-u

Zaposlenici su naše najveće bogatstvo. Prepoznavanje, ulaganje i vrednovanje znanja, inovativnosti i rada, poticanje individualnosti kao i timskog rada, uz dinamične kreativne i uspješne ljude temelj su našeg uspjeha.

Naše najveće vrijednosti

Ljudi su naša najveća vrijednost, a uspjeh temeljimo na kreativnim, dinamičnim i stručnim zaposlenicima koji svojim znanjem, motivacijom i entuzijazmom čine ključ uspjeha BCRCD-a.

Cijenimo timski rad, poštovanje i povjerenje, potičemo izvrsnost i usmjerenost na rezultat, a zauzvrat nudimo poslovne izazove, dinamično radno okruženje i mogućnost za profesionalni te osobni rast i razvoj svakog zaposlenika. BCRCD osigurava svojim zaposlenicima mogućnost individualnoga i timskog ostvarivanja svih potencijala.

Ključnu ulogu pridajemo zaposlenicima koji zahvaljujući svojim znanjima i vještinama mogu učiniti organizaciju prepoznatljivom. Želja nam je da naši zaposlenici u potpunosti ostvare svoje potencijale, kontinuirano uče i usavršavaju se te novostečenim znanjima i vještinama pridonose razvoju organizacije. Znanje i sposobnost najcjenjeniji su resurs koje BCRCD posjeduje.

Trenutno nema otvorenih radnih pozicija u BCRCD-u

Iako trenutno nema otvorenih raznih pozicija u BCRCD-u, slobodno nam se obrati s otvorenom molbom i životopisom koje ćemo svakako razmotriti kod sljedećeg zapošljavanja

Javi nam se i postani volonter

BCRCD je iznimno ponosan na rad s volonterima za kojima kontinuirano tragamo. Ukoliko si zainteresiran za volontiranje putem BCRCD aktivnosti i projekata, putem kontakte forme pošalji svoj upit i sa zadovoljstvom ćemo se povratno javiti.

BCRCD kao poslodavac

Poslodavac smo koji gradi kulturu povjerenja, strasti, izvrsnosti, kreativnosti i usmjerenosti na zadovoljstvo naših korisnika.

Inovativnost, poduzetnost i želja za stalnim unapređenjem ključne su vrijednosti BCRCD-a.  Aktivnosti usmjerene prema zajednici, ulaganje u zaposlenike, dobra suradnja s partnerima, konstantan unapređenje usluga i razvoj projekata samo su neki od dokaza koji potkrepljuju tu tvrdnju.

Poštovanje i povjerenje njeguju se u domeni međuljudskih odnosa, a timski rad temeljen na iskrenom dijalogu i transparentnosti u radu potiče se i podržava u svakom radnom zadatku i okruženju jer čini čvrstu osnovu kontinuiranog napretka.

BCRCD je mjesto gdje se naši zaposlenici osjećaju “kao kod kuće”, ali i mjesto gdje mogu doprinositi rastu i razvoju organizacije.

Razvoj zaposlenika

BCRCD nudi dodatne mogućnosti onima koji su odlučni i željni razvoja svojih profesionalnih sposobnosti. Tri su ključna cilja razvoja profesionalnih i organizacijskih sposobnosti: omogućiti zaposlenicima nastavak razvoja na svojem stručnom području i napredak u karijeri; održati korak s neprestanim okolinskim i organizacijskim promjenama te podupirati strateške pravce razvoja organizacije u svim domenama upravljanja ljudskim potencijalima, stvarajući dodatnu vrijednost za naše korisnike i  zaposlenike.

Kroz planiranje osobnog razvoja prepoznajemo i podržavamo pojedince koji su u svom dosadašnjem radu postigli značajne rezultate te čiji potencijal razvoja ukazuje na daljnje mogućnosti za napredovanje i razvoj karijere.

Želiš postati dio BCRCD tima kao zaposlenik ili volonter? Javi nam se putem sljedeće kontakt forme:

    © Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva / Sva prava pridržana.
    Povratak na vrh
    hrCroatian