Projektni portfolio - BCRCD

Inkubator ideja

Informacije o projektu

Početkom studenog BCRCD je potpisao Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za EU projekt Inkubator ideja vrijedan gotovo dva milijuna kuna koji će se provoditi u razdoblju od dvije godine. Kroz partnerstvo s gradom Bjelovarom, Bjelovarsko-bilogorskom županijom i Institutom za kreativno obrazovanje iz Zagreba, na 200 m² Mjesnog odbora Stjepan Radić, na adresi Andrije Mohorovičića 59 u Bjelovaru, pokreće se jedinstven model coworking prostora koji će biti na raspolaganju organizacijama civilnog društva i svim zainteresiranim građanima, kao prostor za rad i učenje.

Uz to, u prostoru se predviđa održavanje niza edukacija namijenjenih osobnom i profesionalnom razvoju pojedinaca, kao i brojnih društvenih događanja. Tijekom trajanja projekta, svi zainteresirani građani mogu koristiti prostor Inkubatora ideja i bez naknade sudjelovati na edukacijama koje će se održavati.

Trenutno je u tijeku priprema i adaptacija prostora, a sve informacije o predstojećim događanjima pratite na našoj internetskoj stranici stranici, Facebook profilu i na Instagramu.

Slika1
silhouettes-businesspeople-720

Kalendar događanja za studeni

Kalendar događanja za prosinac

Kalendar događanja za siječanj

Kalendar događanja za siječanj

Aktivnosti

Programi

© Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva / Sva prava pridržana.
Povratak na vrh