Projektni portfolio - BCRCD

Inkubator ideja

Informacije o projektu

Coworking prostor Inkubator Ideja pokrenut kroz europski projekt vrijedan dva milijuna kuna

Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva u partnerstvu s Gradom Bjelovarom, Bjelovarsko-bilogorskom županijom i Institutom za kreativno obrazovanje iz Zagreba, kroz Europski projekt vrijedan dva milijuna kuna u svibnju je otvorio vrata Inkubatora ideja.

Inkubator ideja smješten je na adresi Andrije Mohorovičića 59 u Bjelovaru i organiziran je prema modelu coworking prostora. Na 200 m2 korisnicima nudi 14 zasebnih radnih jedinica, lounge zonu za odmor, prostoriju za sastanke i rad u timovima, prostor za održavanje evenata te kuhinju s toplim napitcima, mogućnost korištenja prijenosnih računala, usluge printanja i skeniranja te ormariće za odlaganje osobnih stvari korisnika.

 

Mjesto susreta za sadašnje i buduće poduzetnike, studente i ostale kojima je potreban prostor za rad i učenje

Coworking prostor namijenjen je poduzetnicima koji nemaju vlastiti ured ili im on iz bilo kojeg razloga nije adekvatan, osobama koje rade od kuće, slobodnim zanimanjima, studentima koji trebaju mjesto za učenje, organizacijama civilnog društva koje trebaju prostor za rad i održavanje aktivnosti te ostalima koji su u potrazi za prostorom za rad ili učenje.

Inkubator ideja također nudi mogućnost organizacije poslovnih sastanaka, seminara, edukacija i radionica u vlastitoj organizaciji korisnika prostora i ostalih poslovnih subjekata s područja Bjelovarsko-bilogorske županije i šire.

Od jeseni u Inkubatoru ideja kreće niz edukacija namijenjenih razvoju i poboljšanju poslovnih kompetencija koje su dio cjelovite usluge koju ovaj prostor nudi svojim korisnicima kroz pružanje prostora za rad, osiguranje potrebnog znanja za realizaciju poslovnih ideja te stvaranje mogućnosti za nove kontakte, umrežavanje i razvoj novih suradnji.

Slika1
WhatsApp Image 2021-09-10 at 14.46.28
Večernji sati rezervirani su za društvena događanja

Kako bi se prostor Inkubatora dodatno otvorio zajednici četvrtkom u večernjim satima u njemu se organiziraju društvena događanja različitih tematika – književnost, glazba, putopisne reportaže i drugo prema afinitetima korisnika koji su ujedno i sukreatori događanja a kroz koja se Bjelovarčanima želi dati prilika da predstave svoj rad i talente sugrađanima.

 

Korištenje prostora bez naknade

Popularnost coworking prostora već niz godina svojevrstan je fenomen ne samo u svijetu već i u Hrvatskoj gdje ih je do sada gotovo 40. Zadovoljstvo nam je da je i Bjelovar konačno dobio jedan ovakav prostor i da su naši sugrađani prepoznali vrijednost koju donosi za ovaj grad. Korištenje prostora i popratnih sadržaja bez naknade je za korisnike i zato pozivamo sve zainteresirane da posjete i istraže Inkubator ideja te da iskoriste ovu jedinstvenu priliku za rad u inspirativnom okruženju, za stjecanje novih znanja i stvaranje novih poslovnih prilika.

Kalendar događanja za studeni

Kalendar događanja za prosinac

Kalendar događanja za siječanj

Kalendar događanja za siječanj

Kalendar događanja za veljaču

Kalendar događanja za ožujak

Kalendar događanja za travanj

Kalendar događanja za travanj

Kalendar događanja za svibanj

Kalendar događanja za lipanj

Kalendar događanja za lipanj

Kalendar događanja za srpanj

Kalendar događanja za kolovoz

Kalendar događanja za rujan

Aktivnosti

Programi

© Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva / Sva prava pridržana.
Povratak na vrh