Projektni portfolio - BCRCD

Inkubator ideja

Informacije o projektu

Inkubator ideja smješten je na adresi Andrije Mohorovičića 59 u Bjelovaru i organiziran je prema modelu coworking prostora. Na 200 m2 korisnicima nudi 14 zasebnih radnih jedinica, lounge zonu za odmor, prostoriju za sastanke i rad u timovima, prostor za održavanje evenata te kuhinju s toplim napitcima, mogućnost korištenja prijenosnih računala, usluge printanja i skeniranja te ormariće za odlaganje osobnih stvari korisnika.

 

Mjesto susreta za organizacije civilnoga društva, sadašnje i buduće poduzetnike, studente i
ostale kojima je potreban prostor za rad i učenje

Coworking prostor namijenjen je organizacijama civilnoga društva koje trebaju prostor za rad i održavanje aktivnosti, poduzetnicima koji nemaju vlastiti ured ili im on iz bilo kojeg razloga nije adekvatan, osobama koje rade od kuće, slobodnim zanimanjima, studentima koji trebaju mjesto za učenje te ostalima koji su u potrazi za prostorom za rad ili učenje.

Inkubator ideja također nudi mogućnost organizacije poslovnih sastanaka, seminara, edukacija i radionica u vlastitoj organizaciji korisnika prostora i ostalih poslovnih subjekata s područja Bjelovarsko-bilogorske županije i šire.

U Inkubatoru ideja održavaju se edukacije namijenjene razvoju i poboljšanju poslovnih kompetencija koje su dio cjelovite usluge koju ovaj prostor nudi svojim korisnicima kroz pružanje prostora za rad, osiguranje potrebnog znanja za realizaciju poslovnih ideja te stvaranje mogućnosti za nove kontakte, umrežavanje i razvoj novih suradnji.

O PROJEKTU (2)
WhatsApp Image 2021-12-10 at 12.20.05 PM

Večernji sati rezervirani su za društvena događanja

Kako bi se prostor Inkubatora dodatno otvorio zajednici, u večernjim satima u njemu se organiziraju društveni eventi različitih tematika – književnost, glazba, kreativne radionice, predavanja i radionice o zdravoj prehani, putopisne reportaže i drugo prema afinitetima korisnika koji su ujedno i sukreatori događanja, a kroz koja se Bjelovarčanima želi dati prilika da predstave svoj rad i talente sugrađanima.

 

Korištenje prostora bez naknade

Popularnost coworking prostora već niz godina svojevrstan je fenomen ne samo u svijetu već i u Hrvatskoj gdje ih je do sada gotovo 40. Zadovoljstvo nam je da je i Bjelovar dobio jedan ovakav prostor i da su naši sugrađani prepoznali vrijednost koju donosi za ovaj grad.

Korištenje prostora i popratnih sadržaja bez naknade je za korisnike i zato pozivamo sve zainteresirane da posjete i istraže Inkubator ideja te da iskoriste ovu jedinstvenu priliku za rad u inspirativnom okruženju, za stjecanje novih znanja i stvaranje novih poslovnih prilika.

 

Inkubator ideja – projekt koji je sufinancirala Europska unija

Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva, kao nositelj projekta, u partnerstvu s Gradom Bjelovarom, Bjelovarsko-bilogorskom županijom i Institutom za kreativno obrazovanje iz Zagreba, provodi Europski projekt pod nazivom Inkubatora ideja čija je ukupna vrijednost 1.994.857,17 kn. Projekt je sufinanciran od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda iznosom od 1.695.628,59 kn te iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (na pozicijama Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske) iznosom od 299.228,58 kn.

Sadržaj članka isključiva je odgovornost Bjelovarskog centra za razvoj civilnoga društva.

Više informacija o fondovima Europske unije možete saznati na www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr

Kalendar događanja za studeni

Kalendar događanja za prosinac

Kalendar događanja za siječanj

Kalendar događanja za siječanj

Kalendar događanja za veljaču

Kalendar događanja za ožujak

Kalendar događanja za travanj

Kalendar događanja za travanj

Kalendar događanja za svibanj

Kalendar događanja za lipanj

Kalendar događanja za lipanj

Kalendar događanja za srpanj

Kalendar događanja za kolovoz

Kalendar događanja za rujan

Kalendar događanja za listopad

Kalendar događanja za studeni

Kalendar događanja za prosinac.

Kalendar događanja za siječanj.

Kalendar događanja za veljaču.

Kalendar događanja za ožujak.

Kalendar događanja za travanj.

Kalendar događanja za svibanj.

Kalendar događanja za lipanj 2022.

Kalendar događanja za srpanj 2022.

Kalendar događanja za kolovoz 2022.

Kalendar događanja za rujan 2022.

Kalendar događanja za listopad 2022.

Aktivnosti

Programi

© Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva / Sva prava pridržana.
Povratak na vrh
hrCroatian