Projektni portfolio - BCRCD
Spusti se niz stranicu
Pretraži

BCRCD - Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva

Provedba projekta – Okusi bilogorske tradicije

5. travnja 2022.Kategorije: BCRCD aktivnosti
Provedba projekta – Okusi bilogorske tradicije

Neke tradicije doista vrijedi čuvati – primjerice, hranu. Bjelovarsko-bilogorska županija obiluje tradicionalnim receptima, onima koje su spremale naše bake i prabake. Neka od njih gotovo su potpuno otišla u zaborav, neka su se vratila na velika vrata , a neke dan danas svako malo, ponekad u moderniziranoj verziji, pokucaju na vrata naših kuhinja ili pak restorana. Kroz projekt “Okusi bilogorske tradicije” i novo razvijenu brošuru i knjižicu autohtonih jela s područja Bjelovarsko-bilogorske županije odlučili smo se malo poigrati s tim domaćim, tradicionalnim okusima i inspirirati

Vas da ih, ako još niste, probate ili da ih se, u slučaju da ste ih maknuli s uobičajenog jelovnika, ponovno prisjetite. Ili, možda čak otputujete na “izvor”! Pa zar nije recept ili sjećanje na onaj predivni okus u ustima jedan od najboljih suvenira? Ovo je naš izbor tradicionalnih jela koja bi bilo šteta propustiti…. Saznajte više o autohtonim jelima s područja Bjelovarsko-bilogorske županije putem nove knjižice i brošure o tradicionalnim jelima putem sljedećih linkova:

Projekt je financiran putem javnog poziva za predlaganje programa i projekata javnih potreba u kulturi Bjelovarsko-bilogorske županije za 2021. godinu. Nositelj projekta je: Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Najnoviji komentari

 

OIB: 86970599788

BCRCD Račun: HR1423900011100339586

Hrvatska poštanska banka d.d., Jurišićeva 4, 10 000 Zagreb

© Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva / Sva prava pridržana.
Povratak na vrh
hrCroatian