Projektni portfolio - BCRCD
Spusti se niz stranicu
Pretraži

BCRCD - Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva

Novi ciklus edukativnih poslovnih radionica

25. siječnja 2022.Kategorije: EU projekti Moira Laheza Ured 4 You Usluge
Novi ciklus edukativnih poslovnih radionica

Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva poziva sve zainteresirane da se pridruže i sudjeluju u novom ciklusu provedbe edukativno poslovnih radionica na temu društvenog poduzetništva.

Edukativno poslovne radionice organiziraju se u dva zasebna termina. Prva edukativno poslovna radionica, pod nazivom „Leti u mreži“ održati će se 03., 04. i 07. veljače 2022., dok će se provedba druge edukativno poslovne radionice organizirati 09., 10.,  i 11. veljače 2022. godine. Organizaciju edukativnih poslovnih radionica provode partnerska poduzeća Moira Laheza i Ured 4 You, Tehnološki park Bjelovar, Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva i Bjelovarsko – bilogorska županija.

Edukacijom će se obraditi teme vezane za poslovanje i razvoj društvenog poduzetništva s ciljem transfera visokokvalitetnih stručnih znanja i primjera iz područja društvenog poduzetništva putem praktičnih primjera iz Hrvatske i svijeta. Polaznici će steći znanja o pokretanju društvenog poduzeća,  vrstama društvenog poduzetništva, pravnim oblicima poslovanja, izvorima financiranja, najčešćim pogreškama poduzetnika početnika i mogućnostima ulaska u svijet društvenog poduzetništva

Besplatne edukacije namijenjene su svim, zaposlenim i nezaposlenim osobama, koji se žele educirati o društvenom poduzetništvu, mogućnostima pokretanja ili nadogradnji vlastitih poslovnih ideja odnosno o procesima razvoja poduzetničke ideje od planiranja pa sve do uspješnog poslovanja na tržištu uz osiguravanje brige o zajednici.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a uspješnim završetkom edukacije polaznici će steći Potvrdu o pohađanju edukacije.

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite putem sljedećeg linka za prijavu ili mail-om: ured@moiralaheza.hr, iris.berger@bcrcd.hr ili na telefon: 043/246 -259.

Radujemo se Vašem dolasku!

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Najnoviji komentari

 

OIB: 86970599788

BCRCD Račun: HR1423900011100339586

Hrvatska poštanska banka d.d., Jurišićeva 4, 10 000 Zagreb

© Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva / Sva prava pridržana.
Povratak na vrh
hrCroatian