Projektni portfolio - BCRCD
Spusti se niz stranicu
Pretraži

BCRCD - Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva

Izlet u sklopu EU projekta “Moje vrijeme”

7. rujna 2021.Kategorije: BCRCD aktivnosti EU projekti Moje vrijeme
Izlet u sklopu EU projekta “Moje vrijeme”

Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva u sklopu EU projekta Moje vrijeme otputovao je dana 06.09.2021. s umirovljenicima uključenim u provedbu EU projekta u Terme Jezerčica i Mariju Bistricu. Umirovljenicima smo omogućili kroz provedbu EU projekta besplatan jednodnevni izlet u Terme Jezerčica. Po povratku iz termi priredili smo iznenađenje sudionicima s prijevozom u Mariju Bistricu. Trudili smo se da izlet bude što ugodniji našim korisnicima, a koliko čujemo nakon čitavog provedenog dana , uspješno smo ga i izvršili. EU projekt uskoro ostvaruje godinu dana svoje provedbe, te će se i dalje provoditi besplatne aktivnosti za umirovljenike.

EU projekt „Moje vrijeme“ započeo je s provedbom sredinom listopada 2020. godine te ostvaruje 110  evidentiranih umirovljenika u provedbi na području Bjelovarsko bilogorske županije.

Aktivnosti koje se svakodnevno provode na području županije su nordijsko hodanje, kineziološke vježbe, kreativne radionice, društvene igre i dr.

U Daruvaru na adresi Stjepana Radića 7, u sklopu dnevnog boravka svakog radnog dana od 8 do 16 sati provode se druženja s umirovljenicima. Ovim putem pozivamo sve umirovljenike da se uključe u besplatne aktivnosti i upotpune svoje slobodno vrijeme na adresi Andrije Mohorovičića 59 u Bjelovaru tel.  043/246-259.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Najnoviji komentari

 

OIB: 86970599788

BCRCD Račun: HR1423900011100339586

Hrvatska poštanska banka d.d., Jurišićeva 4, 10 000 Zagreb

© Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva / Sva prava pridržana.
Povratak na vrh
hrCroatian