Projektni portfolio - BCRCD
Spusti se niz stranicu
Pretraži

BCRCD - Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva

Partnersko poduzeće BCRCD-a Ured 4 You je otvorilo ugostiteljski objekt, restoran i catering Ura

19. kolovoza 2021.Kategorije: Restoran Ura Ured 4 You Usluge
Partnersko poduzeće BCRCD-a Ured 4 You je otvorilo ugostiteljski objekt, restoran i catering Ura

Kultni bjelovarski restoran Stara Ura ponovno otvara svoja vrata. Na staroj lokaciji i u novom ruhu, osim restorana, u ponudi je i catering. Nastavak je to duge tradicije ovog ugostiteljskog objekta kojeg mnogi  pamte po tradicionalnim, izvrsnim jelima i specijalitetima uz koja su mnogi Bjelovarčani odrasli.

Restoran i catering Ura ponovno će prezentirati visokokvalitetna jela probranih namjernica uz izvrsnu uslugu u kombinaciji s pregršt noviteta. Jela s roštilja, deserti, mesni specijaliteti, dnevna jela i ostala jela iz Ura menija izabrana su kako bi se zadovoljili razni gastronomski zahtjevi. Uz gastronomsko uživanje u probranim specijalitetima, restoran i catering Ura u svojoj ponudi omogućava organiziranje raznih događaja u svom ugodnom ambijentu kao i uslugu cateringa.

Nositelj restorana i cateringa Ura je poduzeće Ured 4 You koje provodi EU projekt pod nazivom Food 4 You u sklopu kojeg je otvoren ugostiteljski objekt, čije se poslovanje temelji na društveno-poduzetničkim načelima. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.125.841,91 kunu. Kao partneri na projektu sudjeluju Bjelovarsko-bilogorska županija i Tehnološki park Bjelovar.

Službeno otvorenje restorana održano je 18. kolovoza tijekom kojeg je predstavljen novi koncept poslovanja uz prezentaciju jela koja će biti sastavni dio Ura menija.

Što je društveno poduzetništvo?

Društveno poduzetništvo je koncept poslovanja koji za cilj ima istovremeno ostvarivanje društvenih, ekonomskih i ekoloških ciljeva te poslovanje za dobrobit zajednice. Društveno poduzetništvo je sektor koji u Republici Hrvatskoj nije dovoljno razvijen, ponajviše zbog nedostatka financijskog kapitala, ali i izostanka poslovnih vještina društvenih poduzetnika, nedovoljne informiranosti poduzetnika i građana o konceptu i svrsi društvenog poduzetništva.

Restoran i catering Ura kao društveno poduzeće

U skladu s danim društveno poduzetničkim standardima, restoran i catering Ura u svojoj ponudi nudi pripremu i dostavu obroka usmjerenih prema socijalno najugroženijim skupinama. Ostalim projektnim aktivnostima omogućit će se zainteresiranima da saznaju više o društvenom poduzetništvu, prednostima koje ovakav oblik poduzetništva omogućava te će kroz, restoran i catering Ura, biti dan primjer i istaknut daljnji smjer razvoja društveno poduzetničkog koncepta poslovanja na području Bjelovarsko-bilogorske županije.

Više informacija o jelima i uslugama restorana i cateringa Ura, možete pronaći na službenoj internetskoj stranici, www.restoranura.hr, ili nas pratiti putem društvenih mreža.

Restoran-otvorenje-1
Restoran-otvorenje-2
Restoran-otvorenje-3
Restoran-otvorenje-4
Restoran-otvorenje-5
previous arrow
next arrow

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Najnoviji komentari

 

OIB: 86970599788

BCRCD Račun: HR1423900011100339586

Hrvatska poštanska banka d.d., Jurišićeva 4, 10 000 Zagreb

© Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva / Sva prava pridržana.
Povratak na vrh
hrCroatian