Projektni portfolio - BCRCD
Spusti se niz stranicu
Pretraži

BCRCD - Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva

Provedba edukacije “Društveni poduzetnik?” u organizaciji poduzeća Moira Laheza

21. svibnja 2021.Kategorije: EU projekti Moira Laheza
Provedba edukacije “Društveni poduzetnik?” u organizaciji poduzeća Moira Laheza

Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva poziva sve zainteresirane za sudjelovanje na dvodnevnoj edukaciji „Društveni poduzetnik?“, 27. i 28. svibnja 2021. godine, u organizaciji partnerskog poduzeće BCRCD-a Moira Laheza.

Edukacijom će se obraditi teme vezane za poslovanje i razvoj društvenog poduzetništva s ciljem transfera visokokvalitetnih stručnih znanja i primjera iz područja društvenog poduzetništva putem praktičnih primjera iz Hrvatske i svijeta.

Edukacija je namijenjena svima, zaposlenima i nezaposlenima, koji se žele educirati o društvenom poduzetništvu, mogućnostima pokretanja ili nadogradnji vlastitih poslovnih ideja odnosno o procesima razvoja poduzetničke ideje od planiranja pa sve do uspješnog poslovanja na tržištu uz osiguravanje brige o zajednici.

Edukacija se provodi u sklopu EU projekta „Vraćanje okusima kroz društveno poduzetništvo“. Nositelj projekta je poduzeće Moira Laheza s projektnim partnerima: Bjelovarsko-bilogorskom županijom, Bjelovarskim centrom za razvoj civilnoga društva i Tehnološkim parkom Bjelovar.

Prva u nizu edukacija pod nazivom „Društveni poduzetnik?“ održati će se 27. i 28. svibnja 2021. godine u Velikoj vijećnici u zgradi Bjelovarsko-bilogorske županije na adresi Dr. Ante Starčevića 8, u trajanju od 09:00 sati do 14:00 sati.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a uspješnim završetkom edukacije polaznici će steći Potvrdu o pohađanju edukacije.

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite putem sljedećeg linka za prijavu: Prijavnica.

Radujemo se Vašem dolasku!

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Najnoviji komentari

 

OIB: 86970599788

BCRCD Račun: HR1423900011100339586

Hrvatska poštanska banka d.d., Jurišićeva 4, 10 000 Zagreb

© Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva / Sva prava pridržana.
Povratak na vrh
hrCroatian