Projektni portfolio - BCRCD
Spusti se niz stranicu
Pretraži

BCRCD - Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva

Otvoren je Inkubator ideja – saznajte sve detalje o korištenju ovog prostora

11. svibnja 2021.Kategorije: BCRCD aktivnosti EU projekti
Otvoren je Inkubator ideja – saznajte sve detalje o korištenju ovog prostora

U ponedjeljak 10. svibnja Društveni centar Inkubator ideja otvorio je svoja vrata korisnicima.

Mjesni odbor Stjepan Radić (Ulica Andrije Mohorovičića 59), uređen je i opremljen kao coworking prostor. Ovaj oblik rada omogućava pojedincima iz različitih sektora da samostalno rade u dijeljenom radnom prostoru.

𝐊𝐨𝐦𝐞 𝐣𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐬𝐭𝐨𝐫 𝐧𝐚𝐦𝐢𝐣𝐞𝐧𝐣𝐞𝐧?

U Inkubator ideja dobrodošli su svi oni kojima je potreban prostor za rad i učenje, kao i oni koji žele usavršavati postojeća ili stjecati nova znanja. Studenti, mladi poduzetnici koji tek pokreću postao, organizacije civilnog društva ili ostali koji žele učiti i raditi na sebi, Inkubator ideja mogu koristiti svakim radnim danom od 9 do 18 sati. Tijekom trajanja projekta, korisnicima je prostor na raspolaganju bez naknade.

𝐊𝐚𝐤𝐨 𝐢𝐳𝐠𝐥𝐞𝐝𝐚 𝐩𝐫𝐯𝐢 𝐩𝐨𝐬𝐣𝐞𝐭 𝐈𝐧𝐤𝐮𝐛𝐚𝐭𝐨𝐫𝐮 𝐢𝐝𝐞𝐣𝐚?

Korisnike koji prvi put posjećuju Društveni centar, djelatnici Inkubatora ideja provest će kroz prostor i predstaviti im sve mogućnosti koje on nudi te odgovoriti na sva njihova pitanja vezana uz prostor, boravak u njemu i aktivnosti.

Oni koji žele, mogu bez obaveze boraviti u prostoru prema svojim potrebama.

𝐎𝐝 𝐜̌𝐞𝐠𝐚 𝐬𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐬𝐭𝐨𝐫 𝐬𝐚𝐬𝐭𝐨𝐣𝐢?

Društveni centar Inkubator ideja nudi niz mogućnosti. Neke od njih su korištenje prostorija opremljenih u skladu s njihovom namjenom, pa tako postoji prostor za rad, učenje, soba za sastanke, te prostor za odmor i opuštanje. Osim toga, zainteresirani imaju prilike sudjelovati na društvenim događanjima koja se održavaju u Inkubatoru ideja.

𝐂𝐡𝐞𝐜𝐤𝐩𝐨𝐢𝐧𝐭 je mjesto na kojemu će Vas dočekati djelatnici Inkubatora ideja. Njima se možete obratiti sa svim pitanjima, prijedlozima, pohvalama i primjedbama vezanim uz Društveni centar.

𝐎𝐩𝐞𝐧 𝐖𝐨𝐫𝐤𝐬𝐩𝐚𝐜𝐞 sadrži deset radnih jedinica odijeljenih pregradama kako bi korisnicima bila osigurana privatnost i ugodna radna atmosfera.

𝐖𝐨𝐫𝐤𝐬𝐩𝐚𝐜𝐞 je prostor za rad koji sadrži četiri radne jedinice također odijeljene pregradama. Manji broj radnih jedinica u ovoj prostoriji osigurava veći mir i privatnost.

𝐒𝐨𝐛𝐚 𝐳𝐚 𝐬𝐚𝐬𝐭𝐚𝐧𝐤𝐞 može se koristiti, osim za sastanke, za telefonske razgovore, video sastanke i rad u timu kako bi korisnici imali veći mir i privatnost. Ovu je prostoriju moguće unaprijed rezervirati na Checkpointu.

𝐋𝐨𝐮𝐧𝐠𝐞 𝐳𝐨𝐧𝐚 prostor je u kojemu možete predahnuti od posla, odmoriti i opustiti se. Moguće ga je koristiti i za rad u ležernijoj atmosferi.

Za predah od rada i učenja korisnicima je na raspolaganju 𝐂𝐨𝐟𝐟𝐞𝐞 𝐂𝐨𝐫𝐧𝐞𝐫. Čajna kuhinja zamišljena je kao mjesto na kojemu će korisnici moći ležerno razgovarati, sklapati poznanstva i razmjenjivati iskustva. Korisnici se mogu poslužiti toplim napitcima, a na raspolaganju im je i mikrovalna pećnica.

Korisnici i ostali zainteresirani građani moći će sudjelovati na brojnim predavanjima i edukacijama, a teme istih vezane su uz osobni i profesionalni razvoj.

U programu Happy Hour koji se odvija u sklopu projekta, održat će se i mnoštvo društvenih događanja za koja će biti zaduženi stručnjaci u određenom tematskom području, istaknuti profesori i inspirativni pojedinci. Za sudjelovanje na tim predavanjima nije potrebna iskaznica ni prijava, dovoljno je doći u terminu u kojemu će se predavanje održavati.

Raspored predavanja objavljuje se na internetskim stranicama Bjelovarskog centra za razvoj civilnoga društva, službenom Facebook i Instagram profilu Društvenog centra Inkubator ideja, kao i u samom Centru.

Dodatna pitanja možete uputiti djelatnicima Inkubatora ideja u samom Društvenom centru svakim radnim danom od 9 do 18 sati te na e-mail adresu bcrcd1@gmail.com.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Najnoviji komentari

 

OIB: 86970599788

BCRCD Račun: HR1423900011100339586

Hrvatska poštanska banka d.d., Jurišićeva 4, 10 000 Zagreb

© Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva / Sva prava pridržana.
Povratak na vrh
hrCroatian