Projektni portfolio - BCRCD
Spusti se niz stranicu
Pretraži

BCRCD - Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva

Održane edukativne radionice o društvenom poduzetništvu

29. ožujka 2021.Kategorije: Ured 4 You
Održane edukativne radionice o društvenom poduzetništvu

Poduzeće Ured 4 You nositelj je projekta Food 4 You, u kojemu je uz ostale aktivnosti i otvaranje restorana Ura, predviđeno održavanje edukativnih radionica s ciljem podizanja društvene svijesti o društvenom poduzetništvu. Od 24. do 26. ožujka, održane su prve edukativne radionice.

Partneri na projektu su Tehnološki park Bjelovar i Bjelovarsko-bilogorska županija. Radionice su održane u Velikoj vijećnici koju je na korištenje ustupila Bjelovarsko-bilogorska županija, a voditeljice edukacija bile su predstavnice Tehnološkog parka Bjelovar, Dajana Vukmanić i Klaudija Mamić. Govorile su o samoj ideji društvenog poduzetništva, povijesti, naučile su polaznike napraviti SWOT analizu istoga, te kroz diskusiju s polaznicima odgovarale na njihova pitanja i prenijele im druga važna znanja vezana uz društveno poduzetništvo.

Ured 4 You predstavljen je kao primjer dobre prakse društvenog poduzeća, a o njemu je govorio Željko Pavleković, dok je o samom projektu Food 4 You sudionicima edukacija nešto više rekla Anita Filipović. Posljednjeg dana održavanja edukativnih radionica, polaznicima je uručena potvrda za uspješno sudjelovanje na radionicama.

U projektu je predviđeno održavanje još četiri edukativne radionice, a raspored istih bit će objavljen na službenim internetskim stranicama Bjelovarskog centra za razvoj civilnoga društva.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a sadržaj ove objave isključiva je odgovornost poduzeća Ured 4 You.

Slider-1
Slider-2
Slider-3
Slider-4
Slider-5
previous arrow
next arrow

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Najnoviji komentari

 

OIB: 86970599788

BCRCD Račun: HR1423900011100339586

Hrvatska poštanska banka d.d., Jurišićeva 4, 10 000 Zagreb

© Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva / Sva prava pridržana.
Povratak na vrh
hrCroatian