Projektni portfolio - BCRCD
Spusti se niz stranicu
Pretraži

BCRCD - Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva

U projektu “Moje vrijeme” obilježen Dan žena

9. ožujka 2021.Kategorije: BCRCD aktivnosti
U projektu “Moje vrijeme” obilježen Dan žena

Međunarodni dan žena koji se obilježava 8. ožujka, obilježen je i u Bjelovarskom centru za razvoj civilnoga društva.

U sklopu projekta “Moje vrijeme” koji se provodi u Bjelovarskom centru za razvoj civilnoga društva, a u kojemu su sudionici umirovljenici s područja Bjelovarsko-bilogorske županije.

U projektu se odvijaju razne aktivnosti među kojima je i nordijsko hodanje. Voditeljica projekta Ivona Bogović i izvoditeljica aktivnosti Antonija Radonić, iznenadile su stalne sudionice nordijskog hodanja organiziranim druženjem povodom Međunarodnog dana žena. Druženje je organizirano na njihovu inicijativu, a istim su željele zahvaliti sudionicama nordijskog hodanja koje su se okupile u vrlo kratkom roku i svakog tjedna sudjeluju u aktivnostima.

Ispred Park sporta, mjesta na kojemu se inače okupljaju prije nordijskog hodanja, održano je druženje uz zdrave sokove, kolače, a sve sudionice dobile su i karanfil kao mali znak pažnje.

Voditeljica projekta, Ivona Bogović, zadovoljna je s ishodom jučerašnjeg druženja.

– Odlučile smo iznenaditi naše dame koje svakog tjedna sudjeluju na nordijskom hodanju. Svako druženje i nordijsko hodanje prolazi u ugodnoj i opuštenoj atmosferi, a tema za razgovor nikada ne ponestane – izjavila je Ivona Bogović i dodala da se veseli daljnjim druženjima sa sudionicama, ali i svima ostalima koji će se naknadno pridružiti.

Antonija Radonić od prvog dana vodi aktivnosti nordijskog hodanja.

– Naše su sudionice vrlo zadovoljne ovim druženjem, a to nam je i bio cilj, da ih razveselimo i uljepšamo im ovaj dan. I dalje nastavljamo s aktivnostima nordijskog hodanja, a kada nam to epidemiološke mjere dozvole i s brojnim drugim aktivnostima – kazala je Antonija Radonić i pozvala ostale zainteresirane umirovljenike s područja Bjelovarsko-bilogorske županije da se uključe u projektne aktivnosti.

Sve informacije o projektu i aktivnostima koje se provode u sklopu istoga, možete saznati na broju telefona 043/246-259 (Bjelovar) i 043/636-230 (Daruvar).

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Najnoviji komentari

 

OIB: 86970599788

BCRCD Račun: HR1423900011100339586

Hrvatska poštanska banka d.d., Jurišićeva 4, 10 000 Zagreb

© Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva / Sva prava pridržana.
Povratak na vrh
hrCroatian