Projektni portfolio - BCRCD
Spusti se niz stranicu
Pretraži

BCRCD - Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva

[VIDEO]” Kutak za trenutak” u Daruvaru namijenjen umirovljenicima

26. siječnja 2021.Kategorije: BCRCD aktivnosti

S ciljem povećanja kvalitete života umirovljenika i programa aktivnog starenja na području Bjelovarsko-bilogorske županije, Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva provodi projekt namijenjen umirovljenicima.

Osigurane brojne aktivnosti

Projektom će se kroz razne aktivnosti tijekom iduće tri godine obuhvatiti više od 250 umirovljenika s područja Bjelovarsko-bilogorske županije, a predviđeno je više od 700 aktivnosti.

Neke od aktivnosti su nordijsko hodanje, pikado, stolni tenis, rekreacijski ples, viseća kuglana, čitaonica dnevnog tiska, šah, mlin te razne druge aktivnosti.

Provođenje aktivnosti

Projekt se odvija u dva grada, Bjelovaru i Daruvaru. Aktivnosti u Daruvaru odvijaju se u dnevnom boravku “Kutak za trenutak” na adresi Stjepana Radića 7. Tamo je za provođenje aktivnosti zadužena Brankica Mlinarić, a “Kutak za trenutak” umirovljenicima je dostupan svakim radnim danom od 8 do 16 sati.

U Bjelovaru je za provođenje aktivnosti zadužena Antonija Radonić, a iste se održavaju u prostoru Park sporta, na adresi Andrije Mohorovičića 59.

Kako sudjelovati?

U projektu mogu sudjelovati svi zainteresirani umirovljenici s područja Bjelovarsko-bilogorske županije. Za sudjelovanje je potrebno na prvu aktivnost donijeti odrezak od mirovine (s prekriženim iznosom) ili rješenje o mirovini, te osobnu iskaznicu. Navedeno se koristi isključivo za svrhu dokazivanja sudjelovanja u projektnim aktivnostima i nije javno dostupno.

Za sve dodatne informacije, možete nas kontaktirati na broj telefona: 043/246-259 (Bjelovar) i 043/636-230 (Daruvar).

S obzirom na trenutnu situaciju s pandemijom COVID-19, važno je naglasiti da se sve aktivnosti provode u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Najnoviji komentari

 

OIB: 86970599788

BCRCD Račun: HR1423900011100339586

Hrvatska poštanska banka d.d., Jurišićeva 4, 10 000 Zagreb

© Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva / Sva prava pridržana.
Povratak na vrh
hrCroatian