Projektni portfolio - BCRCD
Spusti se niz stranicu
Pretraži

BCRCD - Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva

Još jedna godina uspješno je privedena kraju, spremni smo za nove izazove i projekte

31. prosinca 2020.Kategorije: BCRCD aktivnosti Moira Laheza Ured 4 You
Još jedna godina uspješno je privedena kraju, spremni smo za nove izazove i projekte

Iako u mnogim segmentima društvenog i poslovnog života izazovna i teška, ova godina je za Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva te partnerska poduzeća Moira Laheza i Ured 4 You, bila vrlo uspješna.

Započeli smo s provedbom četiri nova EU projekta u sklopu kojih je zaposleno pet novih djelatnika te nas sada u kolektivu ima 11. Naš tim čine kreativni zaposlenici predani svom radu, stoga nimalo ne sumnjamo da će i ovi projekti biti uspješno provedeni.

Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva provodi projekt u sklopu kojeg će se u Bjelovaru otvoriti društveni centar Inkubator ideja u kojem će se između ostaloga nalaziti coworking prostor, a odvijat će se brojna društvena događanja i edukacije razne tematike. Uz to se provodi projekt Moje vrijeme koji je namijenjen umirovljenicima s područja Bjelovarsko-bilogorske županije, a u sklopu kojeg će se održavati brojne aktivnosti za umirovljenike kao što su nordijsko hodanje, pikado, igranje društvenih igara te razne druge.

Poduzeće Ured 4 You provodi projekt Food 4 Youkoji se zasniva na društveno-poduzetničkim načelima, a u kojemu će se u Bjelovaru otvoriti restoran „Ura“ na adresi Vladimira Nazora 22. U restoranu će u ponudi uz svakodnevna jela postojati mogućnost dostave i catering.

Poduzeće Moira Laheza otvorit će proizvodni pogon za preradu mesa i mini siranu, a poslovanje istog također se zasniva na načelima društvenog poduzetništva. U tom će se projektu otvoriti i Prvi društveno-poduzetnički inkubator u Hrvatskoj, a vrhunski proizvodi iznimne kvalitete bit će dostupni zainteresiranima i putem web shopa.

U 2021. godini nastavljamo s radom i provođenjem projekata i uvjereni smo njihov uspjeh. Hvala svima koji prate i podržavaju naš rad, veselimo se suradnji i u idućoj godini!

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Najnoviji komentari

 

OIB: 86970599788

BCRCD Račun: HR1423900011100339586

Hrvatska poštanska banka d.d., Jurišićeva 4, 10 000 Zagreb

© Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva / Sva prava pridržana.
Povratak na vrh
hrCroatian