Projektni portfolio - BCRCD
Spusti se niz stranicu
Pretraži

BCRCD - Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva

Projekt “Špica rada” uspješno priveden kraju

10. studenoga 2020.Kategorije: BCRCD aktivnosti
Projekt “Špica rada” uspješno priveden kraju

Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva održao je u ponedjeljak 9. studenoga završnu konferenciju projekta „Špica rada“.

Riječ je o projektu vrijednom 978.039,92 kuna, koji je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, a čija je provedba započela u svibnju 2018. godine.

Konferenciji su nazočili uz župana Damira Bajsa, predsjednik Županijske skupštine Bjelovarsko – bilogorske županije Mario Preskočil, direktorica Javne ustanove Regionalne razvojne agencije Slobodanka Čalić, ravnateljica III. Osnovne škole Bjelovar Goranka Preskočil te predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Bjelovar, Hrvatske gospodarske komore, Centra za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar, Tehnološkog parka Bjelovar, poduzeća Moira Laheza i Ured 4 You.

Predsjednik Bjelovarskog centra za razvoj civilnoga društva Željko Pavleković okupljenima je predstavio projekt i rezultate ostvarene kroz isti, a uz njega su govornici bili predstavnica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje područnog ureda Bjelovar Martina Bereš i župan Bjelovarsko-bilogorske županije Damir Bajs.

Cilj projekta bio je osigurati pomoć pri zapošljavanju dugotrajno nezaposlenih osoba u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. U projektu su otvorena dva ureda za zapošljavanje, u Bjelovaru i Daruvaru, održano je 15 radionica na teme samoprocjene i poboljšanja vještina za pronalaženje posla. Odrađeno je i 200 individualnih savjetovanja, a na Pučkom otvorenom učilištu Bjelovar održana su osposobljavanja za zanimanja dadilje, njegovatelja i samostalnog knjigovođe, koje je pohađalo i uspješno završilo 25 polaznika, od kojih se šest zaposlilo.

Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva već provodi nove projekte kojima je cilj doprinijeti razvoju društva i na kojima su već osigurana nova zaposlenja.

Slika-1
Slika-2
Slika-3
Slika-4
Slika-5
Slika-6
previous arrow
next arrow

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Najnoviji komentari

 

OIB: 86970599788

BCRCD Račun: HR1423900011100339586

Hrvatska poštanska banka d.d., Jurišićeva 4, 10 000 Zagreb

© Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva / Sva prava pridržana.
Povratak na vrh
hrCroatian