Projektni portfolio - BCRCD
Spusti se niz stranicu
Pretraži

BCRCD - Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva

Bjelovar uskoro dobiva Inkubator ideja

5. studenoga 2020.Kategorije: BCRCD aktivnosti EU projekti
Bjelovar uskoro dobiva Inkubator ideja

Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva (BCRCD) u ponedjeljak 02.11.2020. potpisao je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za EU projekt Inkubator ideja vrijedan gotovo dva milijuna kuna kojim se pokreće jedinstven koncept revitalizacije prostora u javnom vlasništvu.

Grad Bjelovar, partner na projektu, na razdoblje od dvije godine ustupa BCRCD-u gotovo 200 m2 prostora MO Stjepan Radić na adresi Andrije Mohorovičića 59 u kojem će se uspostaviti jedinstven model coworking prostora. Uz klasične usluge coworkinga u prostoru su predviđena gostovanja čitavog niza uglednih stručnjaka i inspirativnih pojedinaca iz različitih područja, kao i brojna društvena događanja.

Uz dodatnu podršku Instituta za kreativno obrazovanje iz Zagreba i Bjelovarsko-bilogorske županije Inkubator ideja postaje mjesto susreta, razmjene ideja, stvaranja novih uzbudljivih priča i kreiranja pozitivnih trendova u gradu Bjelovaru.

Nova bjelovarska priča započinje 02.02.2021. a njezino stvaranje možete pratiti na www.bcrcd.hr, našoj Facebook stranici i na Instagramu.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Najnoviji komentari

 

OIB: 86970599788

BCRCD Račun: HR1423900011100339586

Hrvatska poštanska banka d.d., Jurišićeva 4, 10 000 Zagreb

© Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva / Sva prava pridržana.
Povratak na vrh
hrCroatian