Projektni portfolio - BCRCD
Spusti se niz stranicu
Pretraži

BCRCD - Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva

BCRCD zapošljava

20. listopada 2020.Kategorije: BCRCD aktivnosti EU projekti
BCRCD zapošljava

Bjelovarski centar za razvoj civilnog društva raspisao je natječaj za zapošljavanje. Otvorena je pozicija za izvoditelja/izvoditeljicu projektnih aktivnosti.

U okviru novootvorenih poslova zapošljava se jedna osoba na određeno radno vrijeme. Novozaposlena osoba bila bi zadužena za vođenje dnevnog boravka za umirovljenike u Daruvaru koji se otvara u sklopu projekta „Moje vrijeme“, čiji je cilj povećati uključenost i aktivno sudjelovanje umirovljenika u društvenom životu.

Poslovi za koje bi novozaposlena osoba bila zadužena obuhvaćaju organizaciju projektnih aktivnosti koje su namijenjene osobama starije životne dobi, animiranje sudionika, izvještavanje voditelja projekta, vođenje dokumentacije o projektnim aktivnostima i sudionicima za potrebe izvještavanja provedbenih tijela.

Uvjeti za prijavu su završena srednja četverogodišnja škola, te viša stručna sprema. Osim toga, potrebno je osnovno poznavanje MS Word i Excel sustava te znanje služenja internetom, posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i najmanje jedna godina radnog iskustva.

Nužno je da osoba koja se prijavljuje na radno mjesto bude komunikativna, motivirana za rad, ima izražene organizacijske sposobnosti i visok stupanj samostalnosti u obavljanju radnih zadataka.

Detalje natječaja potražite na sljedećem linku: IZVODITELJ/IZVODITELJICA PROJEKTNIH AKTIVNOSTI

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Najnoviji komentari

 

OIB: 86970599788

BCRCD Račun: HR1423900011100339586

Hrvatska poštanska banka d.d., Jurišićeva 4, 10 000 Zagreb

© Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva / Sva prava pridržana.
Povratak na vrh
hrCroatian