Projektni portfolio - BCRCD
Spusti se niz stranicu
Pretraži

BCRCD - Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva

Saznajte kako i Vaša udruga može dobiti sredstva iz aktualnih nacionalnih poziva!

1. srpnja 2020.Kategorije: Nacionalni pozivi Usluge
Saznajte kako i Vaša udruga može dobiti sredstva iz aktualnih nacionalnih poziva!

Nešto ranije tijekom dana smo na našoj stranici, bcrcd.hr, prenijeli vijest kako je Bjelovarsko-bilogorska županija početkom ovoga tjedna objavila dva nova poziva za financiranje u području jačanja kapaciteta na području Bjelovarsko-bilogorske županije.

Izuzetno nam je drago pohvaliti se kako su BCRCD i Moira Laheza već izradili projektne prijedloge za interne potrebe te su sada usmjereni na razvoj projektnih prijedloga drugih udruga, odnosno ostalih potencijalnih projektnih prijavitelja.

S obzirom na to da je navedena vijest zasigurno mnoge organizacije, iz neprofitnog područja, potaknula na razmišljanje na to kako bi i one trebale aplicirati na aktualne pozive, ovim putem dodatno naglašavamo naše usluge u području razvoja i provedbe projektnih prijedloga iz nacionalnih i EU projekta te prenosimo poruke našeg iskusnog tima:

Ako nemate dovoljno iskustva i znanja u razvoju i provdbi projektnih prijedloga te Vam je potreba stručna podrška u navedenome području, stručnim tim iz BCRCD-a i Moire Laheza zasigurno je rješenje koje Vam je potrebno!

Naš tim Vam zasigurno može pomoći u razvoju kvalitetne ideje a zatim i u procesima u kojima je potrebno zadovoljiti brojne kriterije natječaja pri čemu je prvi korak kvalitetan razvoj projekta.

Važno je istaknuti i to kako osiguravamo razvoj cjelovitog projektnog prijedloga ili njegovo unapređenje te dajemo podršku u apliciranju projekta visoke kvalitete na aktualne natječaje.

Saznajte više informacija putem poveznica u tekstu i kontaktiraj nas.

Tim iz BCRCD i Moire Laheze očekuje Vaš poziv!

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Najnoviji komentari

 

OIB: 86970599788

BCRCD Račun: HR1423900011100339586

Hrvatska poštanska banka d.d., Jurišićeva 4, 10 000 Zagreb

© Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva / Sva prava pridržana.
Povratak na vrh
hrCroatian