Projektni portfolio - BCRCD
Spusti se niz stranicu
Pretraži

BCRCD - Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva

Iskoristi projekt BCRCD-a Špica rada i pronađi posao

12. lipnja 2020.Kategorije: EU projekti
Iskoristi projekt BCRCD-a Špica rada i pronađi posao

Europski projekt Bjelovarskog centra za razvoj civilnoga društva pod nazivom Špica rada kojeg financira Europska unija kroz Europski socijalni fond, provodi se već dvije godine. Klubovi za zapošljavanje u Bjelovaru i Daruvaru pokrenuti su na inicijativu BCRCD-a, a djeluju kao mjesta koja kroz individualni pristup nezaposlenim osobama nude savjete o tome koju karijeru odabrati, na koji način i gdje tražiti posao, kako se prijaviti na radno mjesto, kako se predstaviti poslodavcu te ih motiviraju na njihovom putu prema željenom zaposlenju.

Završetkom izvanrednih mjera i povratkom života „u normalu“ polako se bude i aktivnosti na tržištu rada. Proteklo razdoblje rezultiralo je nekim pozitivnim ali i negativnim promjenama i pokrenulo neke nove trendove u gospodarstvu. Negativne promjene odrazile su se na brojne osobe koje su zbog uzdrmanog gospodarstva izgubile posao u proteklih nekoliko mjeseci. Razni mediji na sva zvona najavljuju gospodarsku krizu koja se šulja u sve sektore i  ostati bez posla u ovim okolnostima, na prvu se čini prilično zastrašujuće, no ako se podsjetimo da riječ kriza u nekim kulturama ima dva značenja – opasnost i prilika, jasno je da je za izlazak iz negative potrebno samo promijeniti fokus i vrijeme u kojem se nalazimo prihvatiti kao vrijeme novih mogućnosti, novih prilika za sve koji ih žele vidjeti. Kao podrška u traženju zaposlenja, uz svima poznate HZZ, portale i agencije za traženje posla, na području BBŽ već dvije godine djeluju i Klubovi  za zapošljavanje Bjelovarskog centra za razvoj civilnoga društva. Također, svi zainteresirani za pokretanje vlastite poduzetničke djelatnosti u Klubove se mogu obratiti po savjete za razvoj svoje poduzetničke ideje i podršku u prvim poduzetničkim koracima.

U dosadašnjem radu, naše stručno osoblje, kroz provedbu raznih programa osposobljavanja, radionica i individualnog savjetovanja pružilo je visoko kvalitetnu podršku za više od 500 korisnika i tako direktno i indirektno doprinijelo razvoju njihovih poslovnih kapaciteta te time unaprijedilo njihovu poziciju na tržištu rada što je naposlijetku rezultiralo i mnogobrojnim zaposlenjima. Aktivnosti Klubova besplatne su za sve zainteresirane osobe. Ukoliko ste u potrazi za zaposlenjem, želite pokrenuti vlastiti posao ili jednostavno tražite motivaciju za pronalazak novog smjera u karijeri obratite se s povjerenjem u Klub za zapošljavanje Bjelovar – Vladimira Nazora 22, 043 246 259, info@bcrcd.hr i Klub za zapošljavanje Daruvar, Trg Stjepana Radića 7, 043 636 230, spicaradada@gmail.com, u vremenu od 8-15 sati.

Čekamo vas!

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Bjelovarskog centra za razvoj civilnoga društva.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Najnoviji komentari

 

OIB: 86970599788

BCRCD Račun: HR1423900011100339586

Hrvatska poštanska banka d.d., Jurišićeva 4, 10 000 Zagreb

© Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva / Sva prava pridržana.
Povratak na vrh
hrCroatian